Ajala | Horká čokoláda | Gastro BIO 1kg

AJALA HORKÁ ČOKOLÁDA - GASTRO BIO

Horká čokoláda od Ajaly obsahuje čistou 70% čokoládu. Ta se v Ajale vyrábí pouze z výběrových, eticky nakoupených kakaových bobů v bio kvalitě a sušené třtinové šťávy. Tento produkt nabízí výjimečně bohatou a naplňující chuť. Ideální balení pro všechny gastro podniky.

Česká manufaktura Ajala Chocolate si zakládá na chuti pravé čokolády připravené pouze z výběrových kvalitních kakaových bobů a třtinové šťávy. Vybírají si jen ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou boby tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate spolupracují přímo s farmáři, nebo minimálně co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně velkou prioritou. Horká čokoláda ve velkém balení je skvělou volbou do každého trendy bistra, kavárny či restaurace.

Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva

Obsah kakaového podílu: 70 %

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů. Návod k přípravě:1. Zahřejeme 50 ml tekutiny (vodu, mléko či smetanu) těsně pod bod varu.
2. Přidáme 25 g prášku (přibližně 3 polévkové lžíce), ztlumíme teplotu a metličkou promícháme. 3. Jakmile se tekutina spojí s čokoládou a vznikne hustá směs, je hotovo!
Doporučujeme poměr 1:2, pokud však chcete tekutější konzistenci, můžete poměr upravit na 1:3.Čokoládu lze připravit v rendlíku nebo pod tryskou.
Nápoj lze také dochutit panelou, popřípadě kořením (skvěle se hodí chilli, kardamon nebo skořice). 

1 020,00 Kč
nezahrnuje cenu dopravy